Grup Antonio Gomila S.A.

El objectiu social de la companyia, malgrat que ha anat evolucionant, donant pas a diverses ampliacions, s'han centrat en la construcció de tot tipus d'obres i instal·lacions, ja siguin públiques o privades, la inversió i promoció immobiliària, la prestació de serveis de proveïment d'aigües, neteja i manteniment, incloent el tractament, depuració, aprofitament, transformació, recollida, emmagatzematge, transport i eliminació d'aigües i residus.

Cicle integral

de l'aigua

Ingenieria

Civil

Actividat de

Edificació

Industrial:

Suport construcció

Serveis:

Urbans y Medioambientals

Treballs recents:

ANTONIO GOMILA S.A. ofereix tots els elements necessaris perquè cada projecte sigui un èxit, solucionant l'espectre complet d'activitats involucrades, com els estudis de viabilitat, l'enginyeria i disseny, la construcció, manteniment i l'explotació. Fins i tot, donada la seva solvent capacitat financera, intervé en l'anàlisi i en l'aportació dels recursos necessaris per al finançament.

Edificació

Nave supermercado Eroski (Mahón)

Ver

Edificació

Urbanizació pla parcial POIMA IV fase.

Ver

Edificació

Naus de COINGA a Alaior

Ver

Ingenieria Civil

Nou vial Cos Nou

Ver

Ingenieria Civil

Pista rodadura del Aeroport de Menorca.

Ver

Ingenieria Civil

Edar aeroport de Menorca

Ver

Edificació

Complexe de viviendes en Punta Grossa

Ver

Edificació

Seu del Consell Insular de Menorca (CIME)

Ver

Gráfic del nostre desembolupament d'activitats per sectors.

El nostre catàleg:


A continuació s'explicarà de forma detallada l'estructura del nou catàleg. En línies generals s'ha conservat l'estructura del catàleg original ja que considerem que el seu format va resultar ser clar i intuïtiu.La qual conserva la interessant característica d'incorporar les notes referents a les components al costat de la entrada a la qual fan referència.

D'aquesta manera tota la informació apareix reunida en un mateix bloc guanyant-se comoditat en consultar el catàleg en les observacions o en la planificació de les mateixes

Notícies:

Impermeabilizació de la celda E de l'abocador de Mila II (Menorca):

descarga PDF

Suplement Es diari de Menorca:

Hotel Melia Cala Galdana

descarga PDF

Suplement Es diari de Menorca:

Splash Park Aquatic: La urbanizació de Biniancolla estrena atractiu de la ma de l' hotel Sur Menorca.

descarga PDF

Es diari de Menorca:

Reportatge Menaje Menorca: L'empresa líder del sector de la hosteleria obre nova nau en el polígon de Maó per millorar l'atenció al client.

descarga PDF

Es diari de Menorca:

Centre de convencions d'Es Mercadal (CCM): La nova seu dels congresistes. Es Mercadal inaugura el Centre de Convencions que alberga una oficina de información turística i varies sales de reunions que van a servir de complement a la Sala Multifuncional y el Recinte Firal.

descarga PDF

Nou disseny web

Desde Antonio Gomila SA, posem a plena disposició de tots els nostres usuaris una nova pàgina web, molt més interactiva i intuïtiva que mai, des d'on podran contactar amb nosaltres, mitjançant l'ús de nostre formulari online.

¿Té alguna pregunta o necessita un pressupost personalitzat ?

971 36 79 45 - C/ Olivar, 26 POIMA Fase III - 07714 Mahón (Menorca) - info@antoniogomila.com