Infraestructures

Construcció-Ingenieria Civil: Es tracta de la línia de negoci destinada principalment a els tipus d'obra de moviments de terres, obra hidràuliques, estacions depuradores d'aigües residuals, vials i urbanitzacions, zones verdes, obres marítimes, construcció de carreteres, així com al seu manteniment.
El nostre ampli parc de maquinària, compost d'excavadores, anivelladores, estenedores d'asfalt i maquinària en general de moviment de terres, així com la seva àmplia flota de camions i vehicles auxiliars, li permet escometre les més importants obres en l'àrea d'obra civil. Comptem amb una plantilla d'alta qualificació professional, amb tècnics de grau superior i mitjà, que garanteixen la alta qualitat d'execució dels projectes encomanats. Els nostres principals clients són les administracions públiques.
- CARRETERES HABITATGES - TRACTAMENT D'AIGÜES - OBRES MARÍTIMES - URBANITZACIONS - PAVIMENTS ASFÀLTICS


Contrucció-Edificació: Es tracta de la línia de negoci que desenvolupa les següents tipologies de projectes d'edificació, entre els quals podem destacar la construcció d'edificis d'habitatges, equipaments (escoles, hospitals, teatres, poliesportius, etc ...), centres comercials i turístics i edificis d'oficines i industrials. Així mateix ANTONIO GOMILA SA ha pres part activa en el món de la rehabilitació i en destacats projectes de restauració.
Compta amb una plantilla d'alta qualificació professional, amb tècnics de grau Superior i Mitjà i personal d'obra de gran preparació, que garanteixen l'alta qualitat d'execució dels projectes encomanats. Entre els seus principals clients es troben diverses empreses promotores privades, així com les administracions públiques en general.
- HABITATGES - EQUIPAMENTS - CENTRES COMERCIALS I TURÍSTICS - EDIFICIS D'OFICINES I INDUSTRIALS - REHABILITACIÓ I RESTAURACIÓ

Ingenieria Civil

Edar aeroport de Menorca

Veure

Edificació

Construcció nau SYP en Maó

Veure

Edificació

Construcció central policia a Ciutadella de Menorca

Veure

Ingenieria Civil

Pista de pràctiques de l'aeroport de Menorca

Veure

Edificació

Construcció de viviendes en Maó

Veure

Ingenieria Civil

Edar de Cala Galdana

Veure

Edificació

Construcció de les naus industrials d'Es Mercadal

Veure

Ingenieria Civil

Construcció carretera intersecció de Punta Prima

Veure

¿Té alguna pregunta o necessita un pressupost personalitzat ?

971 36 79 45 - C/ Olivar, 26 POIMA Fase III - 07714 Mahón (Menorca) - info@antoniogomila.com